Upozorenje Naša web stranica www.zdrav-osmijeh.com koristi „kolačiće" kojima omogućavamo sigurno i napredno korisničko iskustvo. Više o pojedinačnim „kolačićima" pročitajte ovdje.    U REDU

Dobar razgovor i neugodan zadah

17.01.2017
od strane

Da li ste se ikad našli u prilici da vodite zanimljiv razgovor s prijateljima, kolegama na poslu, klijentima ili dobavljačima, ali ste zbog njihovog neugodnog zadaha željeli da razgovor što prije završi? Istraživanja pokazuju da je u 75% situacija za loš zadah kriva loša oralna higijena. Za bolju oralnu higijenu i problem lošeg zadaha potrebno je temeljito četkati zube, ali i jezik.

Hrana za lijep osmijeh

23.10.2015
od strane

Proljeće i ljeto su godišnja doba koja nas potiču na zdraviji život s više kretanja i uravnoteženijom prehranom, jer se želimo pripremiti za predstojeće tople dane i uživanja na plaži. No ipak uravnotežena prehrana nije značajna samo za tijelo i duh, već i za lijep osmijeh. U nastavku pročitajte koji su vitamini i minerali, prema mišljenju američke Akademije za opću dentalnu medicinu, važni za zdravlje zuba i desni te koju je hranu najbolje izbjegavati.