NovostiCURAPROX Be You zubne paste s karakterom

Šest profinjenih okusa CURAPROX [BE YOU.] zubnih pasti za prirodno izbjeljivanje zuba uz pomoć enzima. Sadrže prirodne biljne sastojke koji štite od nastanka karijesa, osiguravaju svježinu, pomažu kod osjetljivih zuba, ne uzrokuju afte, podupiru prirodno djelovanje sline, sprječavaju nastajanje zubnog plaka i štite desni. U setu uz svaku pastu priložena je i četkica CURAPROX CS 5460 ultra soft za kvalitetnu, učinkovitu i temeljitu oralnu higijenu.

Poštovani ljubitelji Zdravog osmijeha, od 25. svibnja 2018. na snagu stupa nova EU uredba – GDPR, koja unapređuje zaštitu osobnih podataka. Za nas je odgovorno ponašanje i usklađenost s zakonodavstvom od iznimne važnosti i stoga želimo još jednom dobiti vašu suglasnost.

Crne zubne paste – za prirodno bijele zube

CURAPROX vam predstavlja crne zubne paste za izbjeljivanje zuba bez abrazivnih čestica i kemijskih izbjeljivača.

"Za prirodno bijeli osmijeh pobrinut će se aktivni ugljik, koji će apsorbirati čestice koje uzrokuju obojenja zuba i nježno ih otkloniti, a pritom neće uzrokovati oštećenja zubne cakline."

Umjesto Sensitive Young četkice za zube koristite CURAPROX Smart

Dječju četkicu za zube CURAPROX Sensitive Young zamijenila je vrlo učinkovita četkica za zube CURAPROX Smart. Na njenoj maloj glavi je smješteno 7600 iznimno tankih i mekanih CUREN® vlakana.

Izaberite svoj Superduo!

Možda mislite da je za sprečevanje bolesti zuba i desni dovoljna uporaba samo četkice za zube. Čak i ako koristite četkicu za zube s više tisuća iznimno tankih vlakana (kao što je npr. četkica za zube CURAPROX CS 5460 ultra soft), s njom možete očistiti samo 70% površine zuba.

Doživite vrhunsko iskustvo čišćenja zuba koje će promijeniti vašu rutinu četkanja i životni stil.

Pametan dizajn, funkcionalnost i kvaliteta – sve su to odlike nove CURAPROX Hydrosonic Black Is White sonične četkice. U kombinaciji s iskušanom Black is White pastom za zube, ova sonična četkica će unijeti dašak glamura u vašu oralnu higijenu i vašu kupaonicu. Elegantnog crnog dizajna i s jarkim rozim detaljima, Hydrosonic Black is White sonična četkica za zube poboljšava izgled svake kupaonice, ali i čini četkanje užitkom. Ali sam dizajn ne znači mnogo, kvaliteta je presudna.