Edel+White Flosserpik Power Spa set nastavaka + etui

Savršeno čišćenje uz pulsirajući mlaz vode.

13,78 
50544
Na zalihi
+
Kombinacija pritiska i pulsiranja vode stvara jedinstveni vodeni mlaz Edel+White PowerSpa oralnog tuša koji izvrsno masira i stimulira desni te čisti međuzubne prostore. Bilo da želite temeljito očistiti prostore između zuba, osvježiti dah ili očistiti područja ispod žica i oko aparatića, posebno dizajnirani Power Spa nastavci sve će to učiniti lakšim.


4 nastavka za Power Spa oralni tuš:

Klasični pršilni nastavek Nastavek s ščetinamiNastavek za čiščenje jezikaSubgingivalni nastavek
Nastavak s mlaznicomNastavak sa četkicom (UltraSoft Konex HD® vlaknima)Nastavak za čišćenje jezikaSubgingivalni nastavak
Pogodan za ispiranje ostataka hrane.Nastavak za četkanje zuba s UltraSoft Konex HD® vlaknima (ortodontski nastavak): preporučuje se osobama s fiksnim ortodontskim aparatićem ili protezom.Za čišćenje jezika, protiv neugodnog zadaha te za održavanje bakterijske ravnoteže.Preporučuje se osobama s parodontitisom i drugim problemima s desnima.

Proizvođač: Scandera, Švicarska

Nastavak s mlaznicomPričvrstite mlaznicu na držač i umetnite je u usta. Usmjerite vrh nastavka ravno između zuba, ali ne prema desnima. Lagano zatvorite usne kako biste izbjegli prskanje vode. Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i odaberite željeni način čišćenja. Pomičite nastavak uz rub desni i ostanite na sekundu u međuzubnom prostoru. Nastavite u sljedećem međuzubnom prostoru. Ako je potrebno, napravite pauzu, ispljunite višak tekućine ili ponovno napunite spremnik.
Nastavak sa četkicom (UltraSoft Konex HD® vlaknima)Pričvrstite nastavak sa četkicom na držač, umetnite vrh nastavka u usta i usmjerite ga ravno između zuba, ali ne prema desnima. Zatvorite usne. Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i odaberite željeni način čišćenja. Prijeđite nastavkom preko zuba i ostanite na sekundu uz svaki zub i prostor između zuba. Ako je potrebno, napravite pauzu, ispljunite višak tekućine ili ponovno napunite spremnik.
Subgingivalni nastavak
NAPOMENA: Ovaj nastavak nije namijenjen za opću upotrebu. Može se koristiti samo pri niskom tlaku. Pričvrstite subgingivalni nastavak na držač i umetnite vrh u usta. Usmjerite mekani vrh prema zubu i nježno ga gurnite ispod ruba desni i/ili u džep. Zatvorite usne. Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i odaberite željeni način čišćenja. Očistite nježno prateći liniju desni i umetanjem vrha nastavka između zuba. Ako je potrebno, napravite pauzu, ispljunite višak tekućine ili ponovno napunite spremnik.
Nastavak za čišćenje jezikaPričvrstite nastavak za čišćenje jezika na držač, umetnite vrh nastavka u usta, stavite ga na stražnju stranu jezika i zatvorite usne. Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i odaberite željeni način čišćenja. Zatim polako povucite nastavak prema vrhu jezika i ponavljajte dok se cijeli jezik ne očisti. Ako je potrebno, napravite pauzu, ispljunite višak tekućine ili ponovno napunite spremnik.


- nastavak s mlaznicom
- nastavak sa četkicom (UltraSoft Konex HD® vlaknima)
- nastavak za čišćenje jezika
- subgingivalni nastavak
- etui