Edel+White Lighthouse oralni tuš

Čišćenje zuba i desni pomoću pulsirajućeg mlaza vode.
99,05 
50545
Na zalihi
+

Edel+White Lighthouse 3 oralni tuš - 2u1 ULTRA NJEŽNO PULSIRANJE
Edel+white Lighthouse sustav za oralnu higijenu preporučuju doktori dentalne medicine jer pruža trostruki učinak ispiranja vodom, nježnu masažu desni te temeljito čišćenje zuba i ruba desni. Edel+White Lighthouse dizajniran je u Švicarskoj.

Preporuča se za:
- temeljito čišćenje oko zubnih implantata, mostova i ortodontskih fiksnih aparatića
- oralnu higijenu kod problema osjetljivih desni, gingivitisa, parodontitisa i parodontnih džepova
- primjenu za oralnu terapiju s tekućinama

PAKIRANJE UKLJUČUJE: 4 nastavka: nastavak s mlaznicom, subgingivalni nastavak, nastavak za čišćenje jezika i nastavak za četkanje zuba s UltraSoft Konex® HD vlaknima

 


Nastavak s mlaznicomZubna četkica s UltraSoft Konex® HD vlaknimaSubgingivalni nastavakNastavak za
čišćenje jezika
Nastavak s mlaznicom pažljivo postavite uz rub desni te malo zatvorite usta kako biste izbjegli neželjeno špricanje vode. Pritisnite glavni gumb na uređaju, prilagodite pritisak vode na željenu jačinu te polako ispirite rub zuba i desni, kao što je prikazano na slici. Nastavak s četkicom pažljivo umetnite u dršku. Dodajte pastu za zube. Nastavak naslonite na zube i desni te perite zube kao sa standardnom zubnom četkicom.
Posebno dizajniran za ugodno i nježno čišćenje desni. Gumeni vrh usmjerava precizan mlaz vode koji prodire duboko u parodontalne džepove i uklanja nakupljene bakterije. Za čišćenje jezika, protiv neugodnog zadaha te za održavanje bakterijske ravnoteže.

Tehnične specifikacije:

 • 3 razine čišćenja
 • Regulacija kontrole pritiska
 • Velik spremnik za vodu (600 ml)
 • Snaga 100-240 V AC
 • 2 godine garancije na proizvod
 • Uputstva za upotrebu
 • Lighthouse uređaj zadovoljava EU standarde (EMC/RoHS) te nisku voltažu. 
 • Potrošnja energije max. 18W, 100-240V, 50/60Hz. 
 • Vodonepropusna razina zaštite: Uređaj: IPX4, Prijenos energije: IPX7.

Proizvođač: Scandera, Švicarska

 1. Primite dršku i usmjerite mlaznicu prema umivaoniku te potom uključite uređaj pritiskom na glavni gumb.
 2. Rotirajte glavni gumb kako biste promijenili način rada te pritisnite prekidač na dršci kako biste prilagodili pritisak vode.
 3. Pomičući vodenu mlaznicu prilagodite smjer vodenog mlaza.
 4. Nagnite se nad umivaonik i pažljivo umetnite vrh mlaznice u usta. Promijenite način rada na mlaznici s početne pozicije na poziciju 1 te uživajte u blagom ispiranju (malo zatvorite usta kako biste izbjegli neželjeno špricanje vode).
 5. Usmjerite mlaz vode prema zubima i desnima pod kutom od 90°C. 
 6. Možete izabrati između 3 načina rada uređaja (programa): čišćenje (C), masaža (M) i svjež dah (F).
 7. Za korištenje programa „čišćenje“, okrenite glavni gumb na poziciju “C”. U ovom programu mlaz vode će kratko biti zaustavljen (30 sec), što je znak da prijeđete na čišćenje druge polovice usta, zuba i desni. Slijedeća kratka pauza (nakon 1 min) ukazuje da je preporučeno vrijeme za čišćenje isteklo. Uređaj će nastaviti s radom sve dok vremenski ciklus od 3 minute ne istekne ili ukoliko samostalno ne isključite uređaj.
 8. Za korištenje programa “masaža”, okrenite glavni gumb na poziciju “M”. U ovom programu mlaz vode nježno masira i stimulira desni. Uređaj će nastaviti s radom sve dok vremenski ciklus od 3 minute ne istekne ili ukoliko samostalno ne isključite uređaj.
 9. Za korištenje programa “svjež dah”, okrenite glavni gumb na poziciju “F”. U ovom programu, za dodatni osjećaj svježine, možete koristiti 0.5% slane vode ili 8% tekućine za ispiranje (preporučeni omjer: 50 ml tekućina za ispiranje i ostatak obična voda). Uređaj će nastaviti s radom sve dok vremenski ciklus od 3 minute ne istekne ili ukoliko samostalno ne isključite uređaj.


Nastavak s mlaznicomNastavak za četkanje zubaSubgingivalni nastavakNastavak za čišćenje jezika
Nastavak s mlaznicom pažljivo postavite uz rub desni te malo zatvorite usta kako biste izbjegli neželjeno špricanje vode. Pritisnite glavni gumb na uređaju, prilagodite pritisak vode na željenu jačinu te polako ispirite rub zuba i desni, kao što je prikazano na slici.

Nastavak s četkicom pažljivo umetnite u dršku. Dodajte pastu za zube. Nastavak naslonite na zube i desni te perite zube kao sa standardnom zubnom četkicom.Posebno dizajniran za ugodno i nježno čišćenje. Gumeni vrh usmjerava precizan mlaz vode koji prodire duboko u parodontalne džepove i uklanja nakupljene bakterije. NAPOMENA: Ovaj nastavak NIJE namijenjen za upotrebu u svim programima uređaja. Nastavak koristite ISKLJUČIVO uz postavke niskog pritiska vodenog mlaza. Gumeni vrh pažljivo postavite uz stijenku zuba te nježno umetnite u prostor između zuba i desni (međuzubni džep). Polako i nježno pomičite gumeni vrh uz rub desni te između zuba (kako je prikazano na slici) sve dok mlaznicom ne prođete oko svakog zuba.Lagano zatvorite usne kako biste izbjegli prskanje. Stavite vrh na stražnju stranu jezika i polako ga povucite prema vrhu jezika. Ponovite nekoliko puta dok ne očistite cijeli jezik.

- 4 nastavka: nastavak s mlaznicom, subgingivalni nastavak, nastavak za čišćenje jezika i nastavak za četkanje zuba s UltraSoft Konex® HD vlaknima
- velik spremnik za vodu (600 ml)
- uputstva za upotrebu