Nježnost koja govoriČesto smo čuli izreke: ''Smijeh je pola zdravlja'', ''S osmijehom je sve lakše'', ''Dan bez smijeha je izgubljen dan''… Ono što im je zajedničko svim ovim izrekama jest da vrijede stoljećima, a novija istraživanja su potvrdila da su itekako istinita - ljudi koji se često smiju žive duže i imaju više uspjeha u životu.

Postoji nekoliko razloga zašto je tako:

  • • Smijeh opušta cijelo tijelo – opušta mišiće i ublažava stres.
  • • Smijeh jača imunološki sustav – smanjuje razinu hormona stresa i stimulira proizvodnju antitijela u našem organizmu za borbu protiv raznih bolesti.
  • • Smijeh izaziva i lučenje endorfina (hormona sreće) – taj hormon nam može privremeno odagnati loše osjećaje, čak i fizičku bol.
  • • Smijeh štiti srce – poboljšava funkcioniranje kardiovaskularnog sustava i pospješuje cirkulaciju krvi, što nam pomaže u zaštiti od srčanog udara i drugih kardiovaskularnih bolesti.
Lijep osmijeh je zdrav osmijeh.

Čak i kod većih ulaganja u estetske zahvate kojima se korigira i uljepšava osmijeh, osmijeh je potrebno dalje održavati na ispravan način –kvalitetnim proizvodima za oralnu higijenu, redovito i temeljito četkati zube i čistiti međuzubne prostore, a pritom ne zaboraviti redovite posjete doktoru dentalne medicine.

U putovanje do lijepog osmijeha uvijek krećemo s kvalitetnom zubnom četkicom.

CURAPROX CS 5460 zubna četkica je već prepoznata od velikog broja korisnika, zahvaljujući nenadmašivoj mekoći i posebnim CUREN® vlaknima - glava četkice sadrži 5460 ultra mekanih vlakana promjera 0,1 mm. Iznimno je mekana i učinkovita pri uklanjanju zubnih naslaga s zubnih površina, ali i uz rub desni. Nježnim četkanjem, uz uporabu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućuje jednostavan pristup svim teže dostupnim mjestima u ustima. Posljednjih nekoliko godina ova popularna četkica je dostupna u posebnim, limitiranim izdanjima.

Trenutno u našem prodajnom asortimanu možete pronaći nekoliko limitiranih izdanja - STRIPES, BRASIL, LOVE, HAWAII i HOLI EDITION. U pakiranju svakog limitiranog izdanja nalaze se dvije četkice za zube.

CURAPROX CS 5460 edition duopack pakiranja – nježnost koja govori.