Izaberite svoj Superduo!

Možda mislite da je za sprečevanje bolesti zuba i desni dovoljna uporaba samo četkice za zube. Čak i ako koristite četkicu za zube s više tisuća iznimno tankih vlakana (kao što je npr. četkica za zube CURAPROX CS 5460 ultra soft), s njom možete očistiti samo 70% površine zuba.

Preostalih 30% najbolje će očistiti odgovarajuća međuzubna četkica. Pravilna međuzubna četkica treba imati iznimno tanku i čvrstu žičanu jezgru, duga i fina vlakna, poput međuzubnih četkica iz CURAPROX CPS "prime" serije.

Curaprox CS 5460 ultra soft četkica za zube i međuzubna četkica CURAPROX CPS "prime" čine idealan SUPERDUO par, koji osiguravaju 100% čiste zube. Pravilnom upotrebom četkice za zube i ispravnih veličina međuzubnih četkica možemo reći da smo učinili sve što je u našoj moći da učinkovito spriječimo pojavu, sve više prisutnih, parodontalnih oboljenja.

CURAPROX SUPERDUO set sadrži CURAPROX CS 5460 ultra soft četkicu za zube i tri veličine međuzubnih četkica iz CURAPROX CPS prime serije međuzubnih četkica, držač i zaštitni poklopac.