​''Go black'' s CURAPROX Hydrosonic Black is WhiteDoživite vrhunsko iskustvo čišćenja zuba koje će promijeniti vašu rutinu četkanja i životni stil.

Pametan dizajn, funkcionalnost i kvaliteta – sve su to odlike nove CURAPROX Hydrosonic Black Is White sonične četkice. U kombinaciji s iskušanom Black is White pastom za zube, ova sonična četkica će unijeti dašak glamura u vašu oralnu higijenu i vašu kupaonicu. Elegantnog crnog dizajna i s jarkim rozim detaljima, Hydrosonic Black is White sonična četkica za zube poboljšava izgled svake kupaonice, ali i čini četkanje užitkom. Ali sam dizajn ne znači mnogo, kvaliteta je presudna.

Hidrodinamički efekt kojeg ova četkica proizvodi osigurava potpuno oralno zdravlje i pruža neopisiv osjećaj čistoće zuba. Tehnologija hidrodinamčnog efekta stvara 42.000 oscilacija u minuti, koje su vidljive kao turbulencije u mješavini sline, vode i zubne paste za vrijeme čišćenja. One pri velikoj brzini odstranjuju zubne naslage na zubima, ali i mjestima koje klasična četkica za zube ne može doseći – kao npr. između zuba. Hidrodinamičkim učinkom se na nježan način osigurava izvrsna higijena zuba i desni, dok mekana i nježna CUREN® vlakna, uz ispravno korištenje, sprječavaju moguće ozljede zuba ili desni.


Novi dodatak liniji „Black is White“

Za pružanje potpunog doživljaja čistoće, u pakiranje je dodana "Black Is White" pasta za zube s aktivnim ugljikom koja vraća prirodnu bjelinu zubima. To je pasta s prirodnim sastojcima - hidroksiapatitom koji jača caklinu, natrij fluoridom i enzimima, koji podržavaju oralno zdravlje i ne oštećuju caklinu. Sustav enzima je razvijen u suradnji s dr. Sciotti s Northwestern Sveučilišta za primijenjenu znanost i umjetnost u Baselu. Uz to, pasta ne sadrži sastojke koji su štetni za oralno zdravlje kao npr. agresivna pjenila NLS (natrij lauril sulfat), triklosan, abrazivne čestice, kemijske izbjeljivače.

Zajedno, ova dva proizvoda tvore savršen paket za održavanje dentalne higijene i doživotno očuvanje zdravlja zuba. Sonična četkica, razvijena u suradnji CURAPROXa i prof. Urlich P. Saxera, predstavlja savršeni spoj vrhunske tehnologije, beskompromisne kvalitete i savršenog dizajna.Zašto četkamo zube?

“Dentalni stručnjaci tvrde da četkamo naše zube kako bi kontrolirali plak koji se nakuplja na našim zubima“ – kaže Ueli Breitschmid, vlasnik i izvršni direktor Curaden AG. Posebno naglašava da detaljno očišćeni zubi mogu trajati cijeli život jer ispravno čišćenje također održava i desni zdravima. ''Međutim, dok u kupaonici četkam svoje zube,'' nastavlja Breitschmid, ''činim to da bi izgledao ljepše i atraktivnije. Vjerujem da i većina drugih ljudi s istim razlogom čisti zube''. Osim očiglednih zdravstvenih prednosti, važna je i estetska svrha četkanja zuba – „zašto onda i proizvodi koje koristimo ne bi isto izgledali lijepo? Ili čak zadivljujuće?"