Upozorenje Naša web stranica www.zdrav-osmijeh.com koristi „kolačiće" kojima omogućavamo sigurno i napredno korisničko iskustvo. Više o pojedinačnim „kolačićima" pročitajte ovdje.    U REDU

CURAPROX

CURAPROX

Curaden AG je švicarska tvrtka, pionir na području razvoja proizvoda za očuvanje oralnog zdravlja i individualne dentalne profilakse. Unutar robne marke CURAPROX i u suradnji s dentalnim profesionalcima, stvaramo proizvode koji služe jedinstvenoj svrsi: doživotno čuvaju zdravlje vaših zuba i desni.

Naša dugogodišnja suradnja sa švicarskim dentalnim stručnjacima i specijalistima koji rade na Sveučilištima dovela je do akumuliranja bogatog fonda znanja o tehnikama četkanja i pravilnog održavanja oralne higijene - također i proizvoda koji pružaju istinske koristi i užitak: atraumatični su za zubna tkiva, učinkoviti i prihvatljivi. CURAPROX asortiman obuhvaća sve što je potrebno za doživotno očuvanje oralnog zdravlja: zubne četkice za djecu i odrasle, međuzubne četkice, četkice za solo tehniku, zubne konce, dječje dude varalice i prstene za žvakanje, kao i ostala pomoćna sredstva.

Sjedište tvrtke Curaden AG nalazi se u Kriensu, nedaleko od Lucerna. Svi CURAPROX proizvodi su osmišljeni i razvijeni u Švicarskoj još od 1972.g.

Nema proizvoda u ovoj sekciji