Crne zubne paste – za prirodno bijele zubeCURAPROX vam predstavlja crne zubne paste za izbjeljivanje zuba bez abrazivnih čestica i kemijskih izbjeljivača.

"Za prirodno bijeli osmijeh pobrinut će se aktivni ugljik, koji će apsorbirati čestice koje uzrokuju obojenja zuba i nježno ih otkloniti, a pritom neće uzrokovati oštećenja zubne cakline."

Sadrži 950 ppm fluorida i enzime koji podupiru prirodnu zaštitnu funkciju sline i poboljšavaju njezin antibakterijski i antivirusni učinak. Dodatno štite od nastanka karijesa i pomažu pri otklanjanju osjećaja suhih usta.

Kao i sve CURAPROX paste za zube, crne paste Black is White i White is Black ne sadrže štetni jeftini deterđent NLS, često prisutan u šamponima, gelovima za tuširanje, sredstvima za čišćenje i sl, kao sredstvo koje stvara pjenu. Upravo iz tog razloga crne CURAPROX paste ne oštećuju sluznicu usta i smanjuju mogućnost pojave afti.

Crne zubne paste dostupne su u dvije varijante:
• s osvježavajućom aromom limete i mentola u elegantnoj crnoj ambalaži »Black is White« zajedno s crnom zubnom četkicom CS 5460 i
• s iznimno blagim okusom u nježnoj bijeloj ambalaži »White is Black« zajedno s bijelom zubnom četkicom CS 5460.