CURAPROX Hydrosonic Black is White BIW 239

Čisti učinkovitije i nježnije


Marka:
Vaša cijena: 1.499,00 kn  
40903
Na zalihi
+


Električna zubna četkica CURAPROX Hydrosonic BLACK IS WHITE pripada novoj generaciji zubnih četkica, koje rade na principu sonične tehnologije. Zahvaljujući toj tehnologiji, ne čiste samo vlakna četkice, već također i aktivna mješavina sline, vode i zubne paste stvorena u ustima za vrijeme procesa čišćenja.

Sonična tehnologija uzrokuje da se vlakna miču naprijed i nazad nevjerojatnom brzinom. Osim izvrsnog načina čišćenja, stvaraju se turbulencije u mješavini sline, vode i zubne paste. Te turbulencije osiguravaju da se plak otklanja i iz područja koja su vlaknima nedostupna – gdje vlakna uopće ne dosežu. U znanosti, taj efekt se naziva hidrodinamičnim efektom sonične četkice za zube. Obzirom da ova sonična četkica za zube proizvodi najmanje 30.000 oscilacija u minuti, a i zahvaljujući njenim mekanim i nježnim CUREN® vlaknima, ona čisti ne samo učinkovitije, nego i nježnije od obične četkice za zube – ukoliko se ispravno koristi, nemoguće je ozlijediti desni ili zube. U isto vrijeme, ona savršeno čisti – ne samo zube i desni, već i prostor između i uz rub zuba i desni te uklanja velik broj bakterija plaka.

Pametan dizajn, funkcionalnost i kvaliteta – odlike su nove CURAPROX sonične četkice Hydrosonic Black is White. Ova četkica pruža vrhunsko iskustvo čišćenja zuba koje će promijeniti vašu dnevnu rutinu četkanja i životni stil. Kao jedina sonična četkica na tržištu s mekanim CUREN® vlaknima, svojom soničnom tehnologijom – hidrodinamičkim djelovanjem pruža neopisiv osjećaj čistih zuba.

CURAPROX Hydrosonic četkica sadrži tri programa čišćenja:

 • Intensive (idealno za optimalno uklanjanje bakterija biofilma - plaka)
 • Soft (za nježno i sigurno čišćenje osjetljivih zuba i desni)
 • Massage (za masažu desni)

Glava četkice CURAPROX Hydrosonic Smart Black edition
Prof. Ulrich P. Saxer je razvio sasvim novu glavu četkice za Hydrosonic Black is White soničnu četkicu: CS Smart Black edition. Zbog iznimno male glave četkica može jednostavno doseći kritična mjesta, dok gumena pozadina glave četkice štiti od negativnih osjeta kod slučajnog udarca u zub. Zamjenske nastavke potrebno je mijenjati svaka tri mjeseca ili ranije ako imate fiksni ortodontski aparat, jer se vlakna tijekom upotrebe istroše.

U setu s držačem sonične četkice Hydrosonic Blakc is White nalaze se i dvije zamjenske glave. jedna s crnim vlaknima i jedna s Rozim vlaknima.

Black is White pasta za zube s aktivnim ugljikom za vraćanje prirodne bjeline zuba

Pored sonične četkice, u pakiranju se nalazi Black is White pasta za zube koja vraća prirodnu bjelinu zubima, zahvaljujući aktivnom ugljiku. Aktivni ugljik apsorbira čestice koje uzrokuju obojenje zuba i nježno ih uklanja, dok ostali sastojci Black is White paste za zube - hidroksiapatit, natrij fluorid, enzimi - podržavaju oralno zdravlje na prirodan način. CURAPROX paste za zube ne sadrže štetne sastojke poput NLS-a, triklosana, abrazivnih čestica i kemijskih izbjeljivača.

Proizvođač: Curaden International AG, Švicarska

 • vlakna četkice postavite tako da polovica pokriva desni, a polovica zube
 • lagano pomičite četkicu bez jakog pritiska
 • prilikom četkanja je važan minimalan pritisak - ako se vlakna počnu odvajati, to je znak korištenja prejakog pritiska


 • 1 sonična zubna četkica Curaprox Hydrosonic Black is White
 • 2 zamjenska nastavka Curaprox Hydrosonic Smart Black edition
 • 1 zubna pasta Curaprox Black is White
 • 1 punjač
 • 1 priručnik s jamstvenom listom