Curaprox SMART

Izvanredno tanka vlakna vrlo učinkovito čiste zubne naslage i uz rub desni


Marka:
Vaša cijena: 34,90 kn  
40209
Na zalihi
+


Zubna četkica Curaprox SMART izrađena je po uzoru na najprodavaniju zubnu četkicu Curaprox CS 5460, ali s manjom glavom, što je čini idealnom za djecu i odrasle. Ima 7600 vlakana CUREN ®, koja su nevjerojatno nježna, učinkovita i umetnuta na malu glavu, za izuzetno precizno četkanje teže dostupnih mjesta. Zubna četkica ima osmerokutni držač za lakše držanje i postavljanje vlakana pod kutom od 45 stupnjeva tijekom čišćenja.

Četkica sadrži 7600 ultra tankih vlakana CUREN® s promjerom od 0,08 mm.

Prednosti zubne četkice Curaprox Smart:

  • 7600 ultra mekih CUREN® vlakana
  • mala kompaktna glava
  • osmerokutni držač za lakše držanje
  • Proizvođač: Curaden International AG, Švicarska

CS 5460 ortho četkica za zube

Vlakna četkice za zube postavimo pola na desni pola na zub. Malim, kružnim pokretima, bez pritiska, četkajte zube. Važno je koristiti pravi pritisak - ako koristite prejaki pritisak četkica će se raširiti.

CS 1009 single četkica za zube

Četkati zub kružnim pokretima i s minimalnim pritiskom. Kretanje četkice treba pratiti anatomiju zuba, koristeći je po rubu desni i oko bravica fiksnog ortodontskog aparata. Ne koristiti je na desnima.

Međuzubne četkice CPS 06, CPS 14 i CPS 28

Međuzubnu četkicu CPS 06 upotrebimo za čišćenje međuzubnih prostora, međuzubne četkice CPS 14 i CPS 28 za čišćenje ispod i oko žica fiksnog ortodontskog aparata.

Ortodontski vosak

Ublažava nadraženost sluznice kod ortodontskog aparata. Uzmite malu količinu ortodontskog voska, ugrijte ga među prstima i lagano priljepite preko bravica fiksnog ortodontskog aparata.

Zubni konac DF 845

Plastični vrh konca omogućava provlačenje konca kroz najuže međuzubne prostore, a spužvica za čišćenje lako prolazi kroz prostor između zuba i ispod i oko žica fiksnog ortodontskog aparata.

Sadržaj je u izradi.

  • 1 zubna četkica Curaprox SMART sa zaštitnim pokrovnim poklopcem

Nema postova

Napiši recenziju