CURAPROX CS 5460 ultra soft OCEAN edition - 2 komada

Morsko izdanje zubne četkice CURAPROX CS 5460 koja doseže i do teško dostupnih mjesta.


Marka:
Vaša cijena: 69,90 kn  
40726
Na zalihi
+


Zubna četkica CURAPROX CS 5460 ultra soft dostupna je u novom, posebnom pakiranju s dvije zubne četkice. Zubna četkica CS 5460 "ultra soft " iznimno je mekana i učinkovita pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nježnim četkanjem, uz uporabu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućuje jednostavan pristup svim teže dostupnim mjestima u ustima.

Sadrži 5460 ultra mekanih CUREN® vlakana promjera 0,1 mm. Četkica ima osmerokutni držač koji omogućava jednostavnije držanje i postavljanje vlakana pod kutem od 45 stupnjeva tijekom čišćenja.

Uz novo izdanje četkice za zube CS 5460 Ocean, od sada se možete u vlastitoj kupaonici osjećati kao da ste na moru. Morska zvijezda ili riba, plava ili koraljno crvena zajedno s 5460 ultra mekih vlakana, prava su kombinacija za dobar početak i kraj dana.

Prednosti zubne četkice CURAPROX CS 5460:
- 5460 ultra mekih CUREN® vlakana
- mala kompaktna glava
- osmerokutni držač za lakše držanje

Proizvođač: Curaden International AG, Švicarska

Vlakna četkice za zube postavimo pola na desni pola na zub. Malim, kružnim pokretima, bez pritiska, četkajte zube. Važno je koristiti pravi pritisak - ako koristite prejaki pritisak četkica će se raširiti.

  • 2 komada četkice za zube CURAPROX CS 5460 sa zaštitnom kapicom