Curaprox CS 5460 ultra soft - HOLI (2 komada)

Razveselite svoja jutra i večeri s elegantnim i učinkovitim četkicama za zube, živih i veselih boja.Marka:
Vaša cijena: 71,00 kn  
40138
Na zalihi
+


Omiljenu četkicu za zube Curaprox CS 5460 sada možete nabaviti i u posebnom izdanju HOLI Limited edition. U pakiranju se nalaze 2 četkice za zube. Razveselite svoja jutra i večeri veselim bojama četkica.

Zubna četkica Curaprox CS 5460 "ultra soft" za sve koji vole svoje desni. Iznimno je mekana i učinkovita pri uklanjanju zubnih naslaga s zubnih površina, ali i uz rub desni. Nježnim četkanjem, uz uporabu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućuje jednostavan pristup svim teže dostupnim mjestima u ustima.

Glava četkice sadrži 5460 ultra mekanih CUREN® vlakana promjera 0,1 mm.

Četkica ima osmerokutni držač koji omogućava jednostavnije držanje i postavljanje vlakana pod kutem od 45 stupnjeva tijekom čišćenja.

Za sve ljubitelje šarenih boja ova četkica je dobra ideja za poklon.

Prednosti zubne četkice Curaprox CS 5460:
- 5460 ultra mekih CUREN® vlakana
- mala kompaktna glava
- osmerokutni držač za lakše držanje

Proizvođač: Curaden International AG, Švicarska

CS 5460 ortho četkica za zube

Vlakna četkice za zube postavimo pola na desni pola na zub. Malim, kružnim pokretima, bez pritiska, četkajte zube. Važno je koristiti pravi pritisak - ako koristite prejaki pritisak četkica će se raširiti.

CS 1009 single četkica za zube

Četkati zub kružnim pokretima i s minimalnim pritiskom. Kretanje četkice treba pratiti anatomiju zuba, koristeći je po rubu desni i oko bravica fiksnog ortodontskog aparata. Ne koristiti je na desnima.

Međuzubne četkice CPS 06, CPS 14 i CPS 28

Međuzubnu četkicu CPS 06 upotrebimo za čišćenje međuzubnih prostora, međuzubne četkice CPS 14 i CPS 28 za čišćenje ispod i oko žica fiksnog ortodontskog aparata.

Ortodontski vosak

Ublažava nadraženost sluznice kod ortodontskog aparata. Uzmite malu količinu ortodontskog voska, ugrijte ga među prstima i lagano priljepite preko bravica fiksnog ortodontskog aparata.

Zubni konac DF 845

Plastični vrh konca omogućava provlačenje konca kroz najuže međuzubne prostore, a spužvica za čišćenje lako prolazi kroz prostor između zuba i ispod i oko žica fiksnog ortodontskog aparata.

  • 2 zubne četkice Curaprox CS 5460 HOLI s kapicom